ДБК-4 на Inter Build Expo 2018!

    ПрАТ «ДБК-4» взяв участь у найбільшій в Україні Міжнародній будівельній виставці Inter Build Expo 2018, яка проходила з 20 по 23 березня 2018 року в МВЦ.
    InterBuildExpo- найважливіше професійна подія в галузі будівництва та архітектури, а також головний майданчик для обговорення найбільш гострих питань ведення будівельного бізнесу в України.
    Співорганізатор виставки — Будівельна Палата України. Президент Будівельної палати України, Герой України П.С.Шилюк, виступаючи на  виставці, підкреслив, що будівельна галузь країни підійшла до цієї виставки з хорошими показниками, є стабільне зростання обсягів будівництва.
    Ключовими подіями ділової програми виставки Inter Build Expo стали науково-практична конференція «Реконструкція житла масових серій: проблеми і шляхи вирішення» та конференція «Напрямки та шляхи розвитку міст України та об'єднаних територіальних громад». Фахівці ДБК-4 активно брали участь в обговоренні таких важливих і актуальних питань розвитку будівельної галузі.
    На виставці стенд Домобудівельного комбінату №4 користувався особливою популярністю. Відвідувачів зацікавив бетон і залізобетонні вироби власного виробництва, а також нові технології в будівництві, які успішно застосовує комбінат. ДБК- 4 будує житлові будинки з екологічно чистих та довговічних матеріалів з застосуванням тепловентильованих фасадних системи, які відповідають високому рівню енергоефективності.
    Участь ДБК -4 на виставці InterBuildExpo сприяло встановленню нових ділових зв'язків з партнерами, а також підтвердило лідируючу позицію підприємства в будівельній галузі України.

Виставка1     DSC01995.JPG